• Рент а кар – преместете вашия дом

  Колкото и да е неприятно това познато на много хора начинание, то е част от живота ни. Всеки един от вас е запознат с трудоемката задача по преместването на жилището ни. Не в буквалния смисъл, разбира се. Ако се намираме в ситуация, изискваща промяна на града, който пребиваваме, то това налага множество багаж, който следва да бъде транспортиран. Отново на помощ ни се явява познатия ни Рент а кар.

  Защо Рент а кар, а не куриерска фирма?

  Rental cargo van

  Идеята, кореняща се точно тук, не е никак сложна за разбиране. Много от куриерските фирми в страната изискват твърде огромни такси за услугите по транспортиране, от които се нуждаем. Особено когато става въпрос за мебели, техника и всичко останало, намиращо се в един обикновен дом за живеене. Освен това, те не биха могли да ни гарантират за целостта на стоката, която се извозва.

  Вземайки нещата в свои ръце, бихме могли да заложим на един доста по-сигурен, бърз и икономичен начин. Това са превозните средства, които бихме могли да наемем от Рент а кар. Освен, че заплащаме в пъти по-малко, имаме и възможността лично ние да извозваме вещите си, без да пропиляваме нерви в излишни мисли на тревожност и безпокойство.

  С появата на фирмите за коли под наем, ние сме в позиция да подбираме сред разнообразни миниванове и бусове, които биха се справили с тази задача. Така не само спестяваме средства и време, но и сами правим своя избор за превозно средство. Разнообразието е твърде голямо и ни гарантира качество, удобство и комфорт, както и добра вместимост.

  С Рент а кар сигурността на пътя е факт, тъй като всяко едно средство за придвижване е прецизно подбрано и преминало през всеки задължителен преглед. Те са фирми, които не правят компромиси с качеството. Коректността и професионалното отношение на служителите е огледало на изградената през годините им политика.