• Рент а кар – множество привилегии, съобразно клиента

  Много от българските семейства предпочитат услугите на Рент а кар, тъй като фирмите, предлагащи ви множество колоритни автомобили, ви позволяват сами да фиксирате необходимите екстри и привилегии, от които се нуждаете. Тази, появила се скоро на българския пазар технология, дава възможността на потребителя да се възползва от огромен пакет услуги.

  Рент а кар – какво можем да избираме?

  Коли под наем съобразно клиента

  На първо място, вие сте тези, които посочват модела на автомобила. Той, сам по себе си, е възможно да бъде удобна градска кола, по-луксозен клас возило, лъскав джип, скъпа лимузина, миниван, бус и още много други пъстри предложения. Отделно, потребителя избира допълнителните екстри, които са му необходими за комфортно и удобно пътуване.

  Ако ви се налага да ходите на ски почивка, то бихте предпочели автомобил, разполагащ с багажник върху тавана. Място, където да складирате вашите ски принадлежности, шейни и голямо количество багаж. В случай, че в колата ще пътува малко дете, то наличието на детско столче е едно от условията за спазване на наложените правила. На някой от вас им се налага да пътуват извън страната.

  То тогава джи пи ес устройствата са предимство и улеснение, служещи рационално по непознатите пътища на света. Изискват се и допълнителни документи, които фирмата за рент а кар, ви осигурява безпроблемно. Цялата тази гама от допълнителни услуги, необходими за един шофьор не представлява трудност за служителите, които се грижат за вашето удобно, лесно, бързо, комфортно и сигурно пътуване.

  Вие нямате ограничение върху това какво разстояние ще пропътувате в рамките на един ден и за какъв период от време ще използвате наетото превозно средство, както и за каква цел. Всеки един клиент е индивидуален и отношението към него е внимателно и коректно. Подхождайки с разбиране, представителите на рент а кар ви осигуряват всичко онова, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни, пътувайки към вашата цел.