• Рент а кар – какво ни дават и какво искат в замяна

  Без значение в какъв период от вашия живот се намирате, то използването на Рент а кар е добра алтернатива за всеки един момент – повод, ангажимент, събитие. Наличието на множество предложения, на изгодни и достъпни цени, предопределят широката им използваемост.

  Какво ви предлага рент а кар?Какво ни дават и какво искат в замяна, рент а кар колите.

  На първо място, тази услуга ви спестява огромна част от разходите, които често се преписват към поддръжката на автомобила. Било то застраховка, винетка, годишен технически преглед, консумативи, необходими за личния ви автомобил, и какво ли още не в допълнение. За да лишите себе си от цялата тази съвкупност от отговорности, то рентабилно би било да наемете автомобил под наем, тогава, когато имате нужда от неговото присъствие в живота си.

  Безопасността, която ви се предоставя е в епицентъра на същността. Редовно преминаващите прегледи, автомобили, ви гарантират бързо и безаварийно придвижване по пътищата на България и чужбина. Предложенията в рент а кар са стриктно подбрани и в перфектно състояние, отговарящо на множеството изисквания. Единственото, което се изисква от вас, в замяна, е внимателно шофиране по пътищата и спазване стриктно правилата.

  Особености

  Ако вие сте виновни за причинено пътно транспортно произшествие, то фирмата, отдала ви автомобила, не носи отговорност за случващото се. Длъжни сте по клаузите на предварително подписания договор, да изплатите изискващата се сума за отстраняване на повредите, в случай, че сте нанесли такива. За това и преди да наемете избраната от вас кола, те ви съветват да шофирате разумно и трезво.

  Разбира се, ако по време на пътуване, наетия автомобил аварира, то фирмата, с която комуникирате следва да се погрижи за ситуацията. Бързото отреагиране и отговорното и коректно отношение са предпоставка да разчитате на услугите на рент а кар. Те ви дават много повече от колкото предполагате, а в замяна сте длъжни да заплатите приемливи и дори твърде ниски, и отговарящи на финансовия ви бюджет, цени.