• Rent a car – от летището до вкъщи

  На много от вас им се е налагало да пътуват извън страната, било то за дни, седмици или месеци. Често това отсъствие засяга и частта с превозното средство, което е необходимо за придвижване от летището до дома. За да не създавате дискомфорт на близки и приятели, то най-рентабилно би било да ползвате услугите на Rent a car. Благодарение на тях, вие лесно и безпроблемно достигате от точка А до точка Б.

  Rent a car – защо да изберем?

  Колаи поднаем от летището до вкъщи

  Това е широко използваема услуга сред болшинството хора у нас. Тя създава комфорт и удобство за независимия гражданин. Разполага с множество автомобили, всеки от които се характеризира с отделен клас, екстри и възможности. Изборът, по отношение на превозното средство, е изцяло плод на вашето богато въображение.

  Не се налага да преминавате през всяка една изискваща процедура за превозни средства. На заден план преминава и покупката на винетка, както и застраховка на автомобила. Освен това разполагате с привилегията да управлявате кола, която изцяло се вписва на вкусовите ви изисквания. Тя може да бъде скъп джип или луксозна лимузина, както и практична малка градска кола или далеч по-изискана, спрямо нейната мощност и визия.

  Какви са нашите отговорности, при наемане кола под наем?

  Ние сме тези, които трябва да прилагаме внимание и съобразителност при управление на превозното ни средство. С това се изчерпват и нашите задължения. Ако наетия автомобил аварира по време на пътуването ни, то служителите от Rent a car ни осигуряват пътно – транспортна помощ или заменят избраното от нас средство за придвижване с друго еднотипно на него.

  Услугите на Rent a car ни дават свобода и право на избор, не ограничават нашите желания и нужди. Богатата селекция от прецизно подбрани автомобили успява да отговори на изискванията, дори и на най-претенциозните клиенти. Служителите, от своя страна, се грижат за потребителите, като им бъдат на разположение по всяко едно време и са в готовност да дадат съвет, в случай, че имат нужда от него. Това е най-оправданата инвестиция.