• Пълен списък с препоръки за безпроблемна почивка с рент а кар

  rentacarУслугата рент а кар предоставя редица възможности, които ще оцените бързо по време на ваканцията си

  Ако искате почивката ви да протече безпроблемно с рент а кар, организирайте подробностите, консултирайте се със специалисти и право напред към новото приключение. Дори досега да не сте били клиент на услугата, вие ще оцените предимствата й и ще придобиете ценен опит. Нали ваканциите са за това – да изпитаме вълнуващи емоции, да разнообразим делника си?

  Все пак не постъпвайте прибързано и нищо не оставяйте на случайността. Ползвайте този списък с препоръки във всеки момент, когато ви се наложи.

  Цената

  Тя е важна, но по-важно е какво точно включва таксата, която ще платите за автомобил под наем. Понякога тя е по-ниска, но пък отговорността ви за возилото се оказва по-сериозна. При всички случаи от вас се изисква да проучите вариантите и да обсъдите детайлите.

  Каква кола под наем

  Претенции много, а нуждите са на първо място! Екстрите на колата няма да направят отпуската ви по-забавна, това ще дойде по линия на настроението ви. Но ако настроението ви се влияе от последен модел возило, грабвайте го, няма какво да го мислите. Имайте едно наум все пак, защото теренът, на който предстои да се изявите като шофьор също е от значение за избора на колата.

  Резервация

  След като вече сте се спрели на мечтания от вас автомобил, резервирайте го навреме, още преди да пристигнете. Ще си спестите притеснения и евентуални проблеми.

  Доверена компания

  Наема се фирма, която се слави със своята коректност, високо ниво на обслужване и професионализъм. Потенциалните недоразумения могат да ви костват много – не само загубено време.

  Тествайте

  Когато с възхита се отправите към автомобила, който ще ви отведе на прекрасни кътчета, направете първо тест, за да го опознаете. Трябват ви първи уроци по пускане на светлините, да знаете къде е бутонът за чистачките, както и как да проверите маслото. Инструкцията се чете старателно, пита се, ако е наложително, но не се тръгва на път без да сме подготвени достатъчно.

  Оглед

  Заемете ролята на вещо лице и подробно огледайте колата, която сте взели под наем. Започнете от гумите – какво е състоянието им, грайферите добри ли са, има ли нужда да напомпите въздух в тях. Продължете с външните признаци по купето. Ако има някаква драскотина, вие трябва да знаете предварително. И също така тя трябва да е записана в информацията, за да не се налага впоследствие да давате обяснения като ученици. Може да инспектирате и наличието на гориво, отговаря ли количеството му на договореното. И не забравяйте: уверете се, че знаете вида на горивото на автомобила, защото историята помни доста куриози! Те обаче ще са солени за вашия джоб, ако сбъркате и напълните резервоара с неправилното гориво. Двигателят и горивната система ще бъдат подложени на щети, за които не бихте искали да си представите.

  Рискове

  Вие сте защитени до голяма степен, но трябва да сте отлично информирани по отношение на застраховката. Важно е какво покрива тя, както и при злополука как трябва да действате и към кого да се обърнете. Специалистите ще ви разяснят, само ги попитайте.

  https://sofia-rent-a-car.com/bg/