• Наистина ли са евтини евтините коли под наем

  evtini-koli-pod-naemПланирате пътуване в страната, свързано с почивка, екскурзия или просто се налага да пътувате, без да сте зависими от обществен транспорт? Кои са първите въпроси, които изникват, когато нямате собствен автомобил?

  Как да пътувам евтино?

  Задавайки си този въпрос най-често стигаме до отговора: ‘’Ще поискам автомобила на приятел или роднина и ще платя само горивото’’. Дали, обаче това решение винаги излиза евтино?

  Представете си, че автомобилът, който вземете назаем не е в изрядно състояние и се повреди по време на пътуването? Как ще докажете, че вината не е Ваша и ще се измъкнете от плащане на сметката за ремонт? Ами проваленото пътуване? Ами ако предизвикате пътен инцидент?

  По-евтино ще Ви струва да наемете икономичен клас автомобил под наем на ниска цена, каквито добрите рент а кар фирми в София предлагат и да пътувате, без да се чувствате задължени някому или да се тормозите с неизправностите на колата.

  Защо е по-евтино да ползвате кола под наем?

  Защото срещу съвсем поносима цена ползвате значително удобство. На първо място фирмите, отдаващи коли под наем в София предлагат сериозни отстъпки при предварителна резервация и предплащане на наема. Тази отстъпка понякога стига до 10% от цената на наема.

  Защото ще получите автомобила там, където Ви е най-удобно. По този начин ще спестите допълнителни средства и време да пътувате до автомобила, който ще ползате, защото, всъщност той ще пътува към Вас.

  Защото в изгодната цена на предлаганите евтини коли под наем в София е включена не само доставката на автомобила до вратата Ви, но и винетен стикер, застраховка, денонощна пътна помощ и смяна на автомобила, в случай на повреда.

  В замяна на скромната сума от около 10-20 евро на ден, Вие ще ползвате всички тези екстри и ще платите горивото на автомобил, който консумира 4-5л на 100км, което реално погледнато е много по-изгодно, отколкото всеки друг вариант за придвижване, а да не забравим да споменем… и по-приятно.