• На какво ниво са rent-a-car услугите в София и какви цени да очакваме?

  Услугата rent-a-car в София в сравнение с останалата част от страната…

  ниво са rent-a-car услугите в СофияНивото на rent-a-car услугите в София може да се каже е сред най-високите в страната. Обикновено толкова високо качество на обслужването можете да очаквате само и единствено в столицата и в националните курортни центрове, където, няма как да отречем, служителите са доста опитни в това да накарат един клиент да се чувства добре и да знае, че е отишъл на правилното място. Но София си е София, а rent-a-car услугите в града са с доста стари традиции, датирайки още от първите години след падането на комунизма.

  Услугата rent-a-car в София в сравнение с останалата част от Европа…

  Да сравним София с малките областни центрове на България е едно, но когато сравняваме столицата с големите европейски градове, тук вече излиза тежката категория, а именно градове като Лондон, Берлин, Барселона, Виена или Амстердам. Добрата новина е, че София и тук се представя абсолютно на ниво щом става дума за rent-a-car. Още повече изпъква града ако сравняваме и цените, които се предлагат тук и там. Всъщност според международни експерти, София има предимството да предлага най-високо качество на rent-a-car услугите, покривайки най-високите световни стандарти, като в същото време предлага цени, които са изключително неустоими и атрактивни и неустоими на фона на останалия свят.

  Скъпа ли е услугата rent-a-car в София и какви цени да очакваме?

  Както вече споменахме, услугата rent-a-car в София е много по-достъпна в сравнение с който и да било друг голям европейски град. Освен това, и изборът от фирми е огромен, така че ако не харесате цените на една rent-a-car фирма, то София предлага безкрайно разнообразие, така че 100% ще попаднете на нещо, което да ви грабне окото. Цените сами по себе си обаче също могат да варират в широки граници, дои и само в рамките на един rent-a-car представител на пазара. Така например, можете да наемете автомобили, чиято цена да ви излезе около 15, 20 или 30 лева на ден (тук трябва да кажем, че трябва да си калкулирате отделно и горивото, а и ще трябва да върнете автомобила с пълен резервоар). Ако търсите нещо по-скъпо обаче, някои rent-a-car фирми предлагат дори цени от порядъка на 500 или 600 лева, че дори и повече за луксозни автомобили. Най-шикозните модели пък могат да ви струват дори хиляди.