• Луксозни коли под наем за сватбения ден

    luksozna-kola-svatbaСъществен елемент от подготовката на едно сватбено тържество е автомобилът на младоженците. Мечта на всяка булка е колата, с която всички ще я видят да бъде поне толкова красива и блестяща, колкото самата нея. По тази причина, доста двойки се обръщат към фирми, предлагащи луксозни коли под наем за своя най-важен ден. Някои бъдещи семейства предпочитат елегантни коли, тип лимузина. Други са почитатели на скъпите спортни коли, а трети избират екстравагантното, а именно моторите.

    Нека, обаче, се върнем на автомобилите. Когато избирате вашия е важно да се съобразите с облика на цялото тържество – от облеклата на гостите до дизайна на мястото на провеждане на церемонията и самата обстановка. Например, ако сватбата е класическа и не сте човек на адреналина и на необичайно, няма защо да си давате парите за спортна кола под наем.

    Може, пък, тържеството да е в тесен кръг, тогава едва ли ще ви е необходима лимузина. Последната би била подходяща за пищно празненство с елегантни костюми и рокли. Возилото е дълго около 8.60 м, оборудвано е с кожени седалки, огледала, телевизор, бар, шампанско и т.н., всичко необходимо, за да се почувствате като звезди. Нещо, с което трябва да се съобразите е и роклята на булката. Ако тя е по-обемна, ще ви се наложи да си харесате по-голяма и просторна кола под наем. Ако, пък, роклята е семпла, превозното средство също би трябвало да е такова. Разбира се, най-важният фактор при избора ви на автомобил под наем, са парите, с които разполагате.

    Обикновено, младоженците определят частта от бюджета, която ще бъде отредена за кола, съобразно разстоянието, което ще трябва да изминат, гостите, почерпката и въобще цялата сватба.

    Все пак, въпреки че досега говорихме за лимузини, не е нужно да изберете именно такава кола. Фирмите разполагат с голямо разнообразие луксозни коли под наем, така че стига да имате възможност, може да се доверите и на Mercedes, BMW, Porsche, Jaguar, Ferrari, Chevrolet, Corvette, Bentley и т.н. Ако, пък, сте романтична натура, може да изненадате всички с една красива и нежна каляска, всичко зависи от вас.