• Луксозни коли под наем – възможност да се почувстваме специални

  lux-koli-pod-naemЗащо и кога ни е необходим лукс?

  Луксозните автомобили, отдавани под наем имат свое специфично предназначение и то е да ни накарат да се почувстваме различно, в случай, че луксът не е нещо обичайно за нас или да плуваме в свои води, когато той е част от нашия life style.

  Защо ни е необходим лукс?

  Луксът е не е просто нещо скъпо и комфортно. Той създава усещане за значимост и увереност и ни дава възможност да се порадваме на живота така, както го правят богатите и известните.

  Луксът ни е необходим, независмо дали сме свикнали с него или не и е задължителен, когато имаме повод, изискващ да бъдем специални, включително и когато пътуваме.

  Фирмите, отдаващи луксозни коли под наем в София ни дават точно тази възможност – да наемем скъп, модерен автомобил, когато поводът изисква да пътуваме стилно и комфортно, особено ако става въпрос за нашата сватба, абитуриентски бал, бизнес среща или просто, когато искаме да впечатлим някого.

  С какво са по-различни луксозните коли?

  Факт е, че луксозните коли са различни от останалите автомобили. Те винаги впечатляват и карат хората да се обръщат, когато покрай тях премине лъскаво и скъпо возило. Всеки инстинктивно желае да бъде на мястото на този, който пътува в такава кола и тайничко мечате за деня, в който това ще се случи.

  Луксозните коли са различни и като начин на отдаване под наем. Те, разбира се се отдават на по-висока цена и за по-кратък срок от време, особено моделите, които се наемат за абитуриентски балове и сватби.

  Големите, утвърдени рент а кар компании имат и свои корпоративни клиенти, които ползват техния автопарк целогодишно и на тях се предлагат специални условия, отстъпки и допълнителни екстри.

  Какви модели включва каталога с луксозни коли?

  Под луксозни коли обикновено разбираме лимузини и големи лъскави джипове, с които пътуват политиците и VIP персоните, но с това автопаркът на рент а кар фирмите не се изчерпва.

  Те разполагат с удобни и сигурни модели на най-престижните марки, като Mercedes, Audi и Chrysler, ползвани предимно от бизнес клиенти, както и с екстравагантни, лъскави спорни коли, наемани от по-млада клиентела.

  Допълнителни удобства при наем на луксозно возило:

  При наем на луксозна кола в София можем да ползваме и услугите на професионален шофьор, в случай че се пртесняваме за управлението на толкова скъп автомобил или поводът е свързан с почерпка.

  Тази възможност наистина ни позволява да се почувстваме специални и обгрижвани от фирмата, която сме избрали и, независимо от цената усещането си заслужава.