• Коли под наем в София – как да открием най-ниските цени?

  Коли под наем в СофияПазарът за отдаване на коли под наем в София се развива с главоломна скорост. Рент-а-кар офисите изникват един след друг, а конкуренцията налага да се предлагат все по-конкурентни и атрактивни условия, все по-малко ограничения, все по-бързо и лесно наемане и все по-разчупени условия за взимане и след това връщане на автомобила. Като добавим и това, че цените летят надолу, рент-а-кар бизнесът процъфтява, а потребителите стават все по-доволни.

  Но как да намерим най-ниските цени?

  Когато в ума ви започне да се върти идеята как да изберете фирма, която отдава коли под наем в София, първото, което трябва да знаете е, че цените на най-стратегическите места обикновено са най-малко атрактивни. Най-често в близост до летища, жп-гари, автогари и други подобни цените са завишени заради това, че пристигащите хора са в нужда, искат бърз транспорт и не разполагат с достатъчно енергия и желание да търсят най-ниските цени. А те не са по тези места.

  Какво можете да направите вместо това?

  Ако ви се налага да пътувате до София, повечето експерти съветват да си направите едно малко проучване у дома. Настанете се удобно на компютъра и прегледайте компаниите, които предлагат отдаване на коли под наем в София. Между другото, важно е да обърнете внимание на самия град, защото скоро ще откриете, че много фирми има локално поле на действие и обслужват само определени градски центрове. Но нека се върнем на думата. Вижте кои фирми отдават коли под наем в София, а после си направете малък списък с тези от тях, които предлагат най-добри цени и условия.

  Обадете се на място…

  Когато сте си направили една малка извадка с подбрани фирми, обадете се по телефона или изпратете запитване по интернет. Обикновено ще ви отговорят много бързо. Свържете се първо с компаниите, които имат най-добри условия. Когато уточните всички детайли можете да заявите, че искате автомобилът да ви бъде доставен на определено място. на практика, почти всички фирми, които отдават коли под наем предлагат тази услуга. Вие разбира се ще получите това в комбинация с най-ниските цени, които сте могли да откриете. Това ще ви спести попадането в условието да се чувствате принудени да наемете кола от конкретно място само защото само определена компания работи там и виждате единствено техния офис в близост.