• Кой ползва коли под наем в София

  koli-pod-naemЗащо става все по-популярна тази услуга?

  В съвременния свят всички искаме нещата да стават бързо и лесно, в това число и придвижването, когато трябва да стигнем от точка А до точка Б. За съжаление не всички имаме под ръка автомобил, а и не всички искаме да ползваме не съвсем луксозните услуги на обществения транспорт.

  Какви алтернативи за придвижване имаме?

  Да предположим, че Ви се налага кратък престой в България, но тъй като пристигате със самолет и не живеете постоянно в страната, на родна почва нямате автомобил, който да ползвате. Как бихте постъпили?

  • Ще наемете такси от аерогарата?
  • Ще помолите роднина или приятел да Ви услужи със своя автомобил?
  • Ще ползвате обществен транспорт?
  • Ще наемете автомобил?

  Нека разгледаме всички възможности внимателно:

  Ако решите да наемете такси, ще можете на изключително висока цена да се придвижите от летището до хотела или до конкретен адрес в рамките на града. Да предположим, че сте готови да платите високата цена еднократно, но ако се налага да пътувате извън града? Пътуването с такси на далечно разстояние едва ли е добра идея?

  Ако имате близък или приятел, когото можете да помолите да Ви услужи със своя автомобил, това на пръв поглед е чудесна възможност, но тя крие не малко неудобства.

  На първо място: Вашият близък може би също се нуждае от колата си и не може да се лиши от нея за няколко дни.

  Второ: Ако се случи инцидент с автомобила, Вие ще трябва да поемете всички разноски, тъй като нямате застраховка на свое име, която да покрие щетите.

  Трето: в случай на авария ще трябва да ремонтирате автомобила за своя сметка, в това число и стари повреди, за които вероятно не носите вина.

  Ако решите да ползвате обществен транспорт едва ли ще пътувате бързо, приятно и комфортно, пък и цената няма да бъде особено ниска, затова остава най-логичният избор – да наемете автомобил под наем в София, който да Ви чака на летището и с който да пътувате луксозно, бързо и без да сте зависими от никого.

  Кой ползва коли под наем в София?

  Вероятно ще останете изненадани, но от тази удобна услуга се възползват все повече хора. Независимо дали търсите евтини, луксозни или спортни коли под наем, в град като София ще намерите всичко, което Ви е необходимо.

  Възползвайки се от рент а кар услугите на престижна компания ще бъдете независими, пътуването Ви ще бъде приятно, а поддръжката и застраховката на автомобила, с който пътувате ще бъдат гарантирани.