• Кога ползваме евтини коли под наем

  evtina-kola-pod-naemВ кои случаи пътуването е по-изгодно?

  Все повече хора прибягват до услугите на рент а кар компаниите в София и това не е случайно. Както повечето жители на развити страни, така и българите вече са разбрали, че има евтини коли под наем, които можем да ползваме при определени обстоятелства.

  Защо са изгодни евтините коли под наем?

  У много хора все още битува схващането, че автомобилите под наем са лукс, който не могат да си позволят. Същите тези хора, обаче инвестират средства в закупуването на стар, амортизиран автомобил, на който плащат данъци, застраховки и такси, а ползват един-два пъти годишно – в случай, че е в изправност, разбира се.

  Този пример е поредното доказателство, че евтиното винаги излиза по-скъпо, защото при него се плаща целогодишно за нещо, което рядко се ползва.

  Много по-евтино би ни струвало да планираме пътуването си предварително, да наемем икономичен клас автомобил и да пътуваме свободно до всяка точка на страната, с платени такси, застраховки и поддръжка на колата.

  Кога ползваме евтини коли под наем?

  Коли под наем в София на ниски цени ползват всички наши сънародници, когато се прибират за определен период от време и искат да пътуват до различни места, за да посетят своите роднини и приятели.

  От предлаганите от фирмите рент а кар в София ниски цени се възползват и тези, които са разбрали, че няма нужда да притежават собствен автомобил, за да направят по-дълго пътуване един или два пъти в годината.

  Ниските цени на икономичните коли стават още по-ниски, в случай че ползвате колата по-дълго време. Тази политика са възприели всички утвърдени компании и по този начин те стимулират своите клиенти да ползват техните услуги за дълъг период, по време на почивка или екскурзия в страната.

  Какви са предимствата да наемеш кола на ниска цена?

  Основното предимство на евтините возила под наем е ниският разход на гориво. Повечето автомобили от клас А имат разход от 4-5л на 100км, с което цената на пътуването се изравнява с тази на обществения транспорт.

  Друго предимство е възможността да се движиш по собствен график, да спираш и потегляш, когато си поискаш и да разгледаш места, които не си планирал да посещаваш по време на своето пътуване.

  В случай, че сте на почивка, Вие ще можете да вземете колкото си искате багаж, без да се притеснявате, че той може да изчезне или да го мъкнете по гари и таксита. Когато почивате в определен курорт, ще можете да пътувате и разгледате цялата околност, без да стоите под горещото слънце в очакване на вечно закъсняващия автобус.