• Какво получавате под формата на рент а кар услуги в София

  rent-a-car-sofiaКоректните и утвърдени фирми рент а кар в София добиват все по-голяма популярност и в тази сфера на услугите, съвсем скоро столицата ни ще се изравни с големите европейски мегаполиси.

  Защо е предпочитана услугата рент а кар?

  Много от клиентите на компаниите, отдаващи коли под наем в столицата споделят, че тази услуга им дава невероятна свобода.

  В какво се изразява тази свобода, обаче?

  Тя се изразява във възможността да имаш автомобил, изцяло на твое разположение винаги, когато ти се наложи, без да се безпокоиш за неговата поддръжка и съхранение и без да плащаш данъци, застраховки и такси през цялата година, въпреки че го ползваш изключително рядко.

  Отдаването на коли под наем в София и то на изключително изгодни за европееца цени е безспорно едно от най-големите удобства за чужденци или наши сънародници, които пристигат в страната със самолет и искат да разполагат с личен автомобил, с който да пътуват до различни български градове и курорти по време на своята почивка.

  Рент а кар фирмите предлагат и шофьор на тези, които не могат или не искат да шофират, което наистина осигурява свободата да пътуваш комфортно, без да се затрудняваш по никакъв начин.

  Какво получаваме, наемайки автомобил?

  Много собственици на автомобили биха възразили, че да ползваш кола под наем е скъпо, но всъщност скъпо е да притежаваш собствен автомобил, който ползваш много рядко. Целта на тази услуга е всеки да може да разполага с превоз, когато има нужда от такъв, без да се обвързва с дългосрочни ангажименти и плащания.

  Наемайки кола, независимо дали тя е луксозна, високопроходима или компактен икономичен модел, всеки клиент на утвърдена фирма получава:

  • Базова застраховка;
  • Изгодни цени и отстъпки;
  • Винетен стикер;
  • Неограничен пробег;
  • Безплатна доставка до посочен от клиента адрес;
  • Безплатна пътна помощ;
  • Денонощна клиентска поддръжка;
  • Гарантиран депозит и др.

  Всички тези екстри никой собственик на автомобил не получава безплатно, а освен това малко от тях разполагат с кола в перфектно състояние, оборудвана с допълнителен багажник, детско столче или друг аксесоар по желание.

  Луксозните коли, наемани в столицата дават възможност да се демонстрира класа, каквато нужна в медийните или в бизнес средите, в които всеки дребен детайл е от значение, включително и автомобила, с който се придвижвате.

  Луксозни, евтини, удобни и практични, колите под наем са само малка част от това, което получавате под формата на рент а кар услуга в София. На първо място Вие получавате възможност да изпълните всеки свой план или мечта, пътувайки свободно, без ангажименти и тревоги.